Hotel Atlantic 3*


pret de la: 231,00 Euro de persoana/sejur

Hotelul Atlantic se află în centrul istoric al Pragăi, la 10 minute de mers pe jos de Piața Orașului Vechi (Staroměstské náměstí) și la 100 de metri de Piața Namesti Republiky, precum și de o stație de metrou. Acest hotel include un restaurant și un bar. Recepţia este disponibilă nonstop.

Toate camerele spațioase și elegante sunt dotate cu TV prin satelit, cutie de valori și WiFi gratuit. Baia are duş şi uscător de păr.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet cu preparare reci și calde. Restaurantul Fiesta oferă o varietate de legume proaspete, salate şi sosuri, toate amplasate pe o masă cu autoservire.

În holul principal de la parterul Hotelului Atlantic se află barul intim Havana, cu masă de biliard şi seră. Pune la dispoziție o gamă largă de băuturi acoolice și nealcoolice, precum și de cocktailuri.

La câțiva pași este Casa Municipală care include o sală de concerte și bulevardul comercial renumit din Praga, Na Prikope. La Podul Carol se poate ajunge pe jos în numai câteva minute.