Hotel WELS 4*


pret de la: 134,00 Lei de persoana/noapte

Hotelul Wels este situat pe malul drept al braţului Sf. Gheorghe al Dunării, în Bălţenii de Sus, judeţul Tulcea. Oferă vederi panoramice peste fluviu.

Hotelul Wels este o bază de plecare ideală pentru a explora regiunea şi pentru a face excursii cu barca cu motor prin Delta Dunării sau excursii pentru privitul păsărilor. Schi nautic, plimbări cu căruţa şi plimbări cu tractoraşul pentru copii sunt de asemenea oferite.

Restaurantul are un şemineu plăcut şi un bar cu muzică la pian. Serveşte specialităţi locale, preparate din produse naturale. Puteţi lua masa şi pe terasa care cu vederea la Deltă.

Mai sunt disponibile un loc de joacă pentru copii, călărie pe ponei şi şezlonguri pe mica plajă a hotelului Wels. Sunt organizate nopţi cu foc de tabără şi dans.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Beştepe! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Hotel Wels 4*
HOTEL: situat in sat Baltenii de Sus, jud. Tulcea, Delta Dunarii, pe o colina, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire la Dunare. Acces cu automobilul pe soseaua Tulcea - Mahmudia.
CAMERE: 17 camere matrimoniale si twin. Toate camerele sunt dotate cu mobilier din lemn, grup sanitar cu uscator de par, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, TV, radio, telefon, acces la internet. 15 camere au miniterasa/ balcon.  
FACILITATI: bar, restaurant, terasa, gradina, piscina in aer liber, tenis de masa, biliard, teren de volei, teren de baschet, teren de joaca pentru copii, parcare, camera pentru bagaje, fax/copiator, spalatorie/calcatorie, receptie non-stop, room service, aer conditionat, incalzire, seif, sala de conferinta ( 35 locuri ). 

TARIF LEI / PERSOANA / NOAPTE

Perioada

Cazare in
dubla cu vedere la Dunare

Cazare in
dubla twin

D-J

V-S

D-J

V-S

01.04 – 30.06.2019

153

158

134

139

01.07 – 31.08.2019

162

168

144

149

01.09 – 31.10.2019

153

158

134

139

 

Tariful include:
- cazare cu mic dejun
*Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorile legale si zilele libere comerciale.